Sök
  • Simon Johansson

Christian Lundin/(re)GOLF och The Bucket Pros AB inleder samarbeteThe Bucket Pros och (re)GOLF inleder ett samarbete för att erbjuda golfklubbar och rangeoperatörer ett helhetskoncept på range- och övningsområden.


Vi på The Bucket Pros har ett uttalat mål om att förändra rangens status bland golfare genom stort fokus på ny teknik, digitalisering och modern design. Då var ett samarbete med golfbanearkitektbyrån (re)GOLF en självklarhet.


– Vi vill helt enkelt tillsammans med Christian Lundin och (re)GOLF skapa en rangeupplevelse i världsklass genom att erbjuda golfklubbar och rangeoperatörer i Europa ett helhetskoncept som ger rangespelaren en betydligt bättre upplevelse och operatören en lönsammare golfrange, säger The Bucket Pros grundare och VD, Andreaz Lindberg.


Christian Lundins (re)GOLF har under de senaste åren etablerat sig som en av de större golfbanearkitektbyråerna i Europa och har i sin portfölj mängder av projekt och kunder från hela kontinenten, däribland Öster by Stenson. Denna erfarenhet samt expertis inom just design var för för oss högst intressant för att kunna erbjuda det kompletta rangekonceptet.


– Sedan jag grundade (re)GOLF för över 10 år sedan har vårt fokus legat på att utveckla befintliga golfanläggningar och hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. I Skandinavien har vi nu skapat massor av mervärden och extra inkomstkällor för klubbarna, inte minst inom deras träningsområden. Tillsammans med The Bucket Pros ser vi att vi ännu mer kan hjälpa klubbarna att räkna hem investeringar och skapa träningsytor där golfarna vill spendera ännu mer av sin tid. Vårt bolag är ett av de största golfbanearkitektkontoren i Europa och vi jobbar på att expandera framöver, även där passar samarbetet med The Bucket Pros helt perfekt in, säger Christian Lundin.

Andreaz Lindberg avslutar:

– Vi är oerhört glada och stolta över att kunna knyta Christian Lundin/(re)GOLF till oss som samarbetspartner. Våra kunder förstår att de behöver satsa mer på sina golfranger för att attrahera framtidens golfare, och därför känner vi oss väldigt trygga i att våra befintliga och nya kunder inom Europa nu kommer få professionell hjälp även med design, renoveringar och byggnationer av moderna allväders golfranger. 2020 var ett rekordår för oss, mycket tack vare vårt rangekoncept ”Boost Method” där vi har haft kunder i Sverige som ökat sin omsättning på rangen med upp till 350 procent. Detta koncept vill vi nu applicera även på den europeiska marknaden.

Få nyhetsbrev från The Bucket Pros varje vecka!

THE BUCKET PROS

Ådalsvägen 1A

561 30 Huskvarna, Sverige

Besöks- och leveransadress:
c/o White Label Golf
Engelbrektsgatan 5

561 34 Huskvarna, Sverige

Tel: 036-336 66 50

info@thebucketpros.com

Intresserad av spelbollar? Besök:

www.whitelabelgolf.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Kontakta oss

Niclas Hellqvist
Försäljningschef
niclas@thebucketpros.com
072-443 92 94

 

Andri Reumert
Affärsutvecklare
andri@thebucketpros.com
070-144 79 73