SEVE

Range Management System

Med SEVE RMS får du kontroll och överblick över rangen som aldrig förr

Varför välja SEVE?

Säkerhet

En molnbaserad tjänst där allting loggas tryggt och säkert, snabbt och enkelt. Ni får tillgång till all viktig data, såsom transaktioner och bollstatus i maskiner, i realtid. Dessutom får ni nu också full koll på när fria bollar plockas ut – och hur många per tillfälle. Sätt direkt stopp vid missbruk!

Swish

Tryggt och säkert betalsystem för kunder som i dagens samhälle är vana vid att betala direkt med telefonen. Kunder kan också ladda sin bollkort genom Swish direkt vid maskinen utan behovet av någon administration.

Pengar direkt på kontot

Inget behov av att vänta till efterkommande månad innan ni får tillgång till alla införtjänade summor. Med SEVE får ni pengarna på kontot direkt.

Differentierad prissättning

Nu behöver det inte längre vara samma pris för en hink kl 12:00 på en lördag som kl 22.00 på en fredagkväll. Med SEVE kan ni ha en skräddarsydd prissättning som matchar just era gästers beteendemönster. Få mer betalt per boll och ge kunden rätt pris vid rätt tillfälle.

Total kundöverblick

När är dina kunder på rangen? Hur många många hinkar slås per besök? Få fullständig koll på vem som är på rangen, när de är på rangen och hur deras beteendemönster ser ut.

Snabb installation

Kundimport

Full transaktionsdata

Bollstatus

Flera betalningsalternativ

Hyrtjänst på både hård- och mjukvara

Svensk support

Tommy på Bråvikens GK går igenom kundens val